top of page
Office Breakroom.jpg

Bayer Biologics Development Lab Facility
拜耳生物科技發展實驗中心

Company

Jacobs Engineering Group

Type

Office, Lab

Year

2019-2020

Working Phase

Concept Design

Role in Project

Architectural Designer

The new Bayer Biologics Development Facility is designed to be the new face and heart of its campus, a collaborative hub that allows for cross-fertilization and a building that meets Bayer's sustainability goals and its commitment to its employee's well-being. it allows for future adaptability and flexibility with the ability to implement rapid reconfigurations and to accommodate new and evolving processing technologies. The three-story 140,000 sqft facility will maximize opportunities for flexibility in its laboratories while accommodating processing therapy modalities such as Therapeutic Proteins.

JACOBS 0121 30x42 Boards-2 copy.jpg
JACOBS 0121 30x42 Boards-1 ELEVATION.jpg

The interior workspace's objective is to create an incredibly open and transparent place to work to stimulate innovation and discovery. The open workspace is designed to have centralized collaboration spaces around its atrium and stairs, encouraging opportunities for collaboration and impromptu interactions between three floors, while flexible re-configurable spaces allow for varied places for people to work. The open concept extends further where the transparency between the lab and office is maximized, giving the feeling of a large open space and blurring the physical division between lab and office.

JIFU PAN PORTFOLIO2023_Page_15.png
JIFU PAN PORTFOLIO2023_Page_24.png
Lobby 2.png
Office.jpg
bottom of page